IMG 2703

KookVERS

De workshop kookVERS is voor iedereen die wil leren hoe je makkelijk een lekkere, gezonde maaltijd op tafel kunt zetten, zonder pakjes en zakjes met kant-en-klare producten. Tijdens deze kookworkshop gaan we in een kleine groep (max. 4 pers) in de keuken aan de slag met verse seizoensgebondenproducten. De gerechten dragen positief bij aan je gezondheid, waardoor je je fit en energiek voelt. Dat betekent in mijn visie meer groenten, vers, seizoensgebonden en onbewerkt eten, met respect voor mens, dier en milieu. Daarna schuiven we gezellig samen aan om te genieten van onze zelf klaargemaakte gerechten. De workshops zijn praktisch, informatief en bovenal gezellig!

La dolce vita ... Neem Italië & koken en je maakt mij helemaal blij. Ik ben dol op de Italiaanse keuken. Deze staat bekend om zijn pure, verse ingrediënten. De Italianen hebben nu eenmaal meer aandacht voor de kwaliteit van eten en het samen zijn. Wij Nederlanders hebben de klok. De Italianen hebben de tijd. Tijdens de workshop nemen we dan ook alle tijd voor het bereiden en proeven van al dat lekkers..

Donderdag 6 juni (18.30-22.00 u) staat de kookVERS workshop Italiaanse keuken op de agenda. We maken een antipasto, primo, secundo en sluiten af met een dolci., De prijs is € 55,- dit is inclusief maaltijd en non-alcoholische drank. Proef met deze workshop de zon op je bord!

IMG 1267
IMG 6893
IMG 3696
IMG 6800
IMG 6431