In beweging komen is de juiste start voor verandering! Ga je mee?

Mindful Run&Walk - Wageningen e.o.

5 weekse cursus

Herken je dit?

  • Je houdt van (hard)lopen en je vindt het heerlijk om buiten te zijn OF
  • (Hard)lopen maakt je gelukkig, maar iets houdt je tegen. Heb je door bepaalde omstandigheden (ziekte, blessure) een tijd niet getraind of ben je bang weer last te krijgen OF
  • Je wilt juist loskomen van alles 'moeten' en het presteren. Je wilt gewoon lekker bezig zijn en de lat minder hoog leggen OF
  • Je wilt genieten van het (hard)lopen, ontspannen en goed voor je lichaam zorgen. Je hoofd leegmaken en fitter worden.

Meld je dan aan voor de 5 weekse cursus Vita Nova Mindful Run of Walk. De cursus richt zich op de beginnende en gevorderde (hard)loper.

Vita Nova Mindful Run&Walk staat voor
’ontspanning door inspanning'

Buiten bewegen is de eerste stap om weer een stapje dichterbij jezelf te komen.

Tijdens Mindful Run&Walk zijn we lekker buiten in de natuur en doen we aandachtsoefeningen op een actieve manier. Plezier staat hierbij voorop. Niks moet. Door een combinatie van (hard)lopen, mindfulness en ademhalingstechnieken leer je te ontspannen, te genieten van het moment en ervaar je meer rust.

In een kleine groep krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding en word je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Op een manier die bij jou past: laagdrempelig, flexibel en met plezier. Niet te moeilijk en niet te zwaar. Maar met de uitdaging die jij zoekt, binnen de grenzen van jouw kunnen. Gebruikmakend van o.a. de materialen die buiten voorhanden zijn.

Ontspanning door inspanning geheel op eigen niveau, zonder prestatiedruk. De oefeningen zijn divers. Denk aan yoga, Pilates, mindfulness, core stability, balans. Ontspannen en genietend sporten op jouw niveau. Na deze 5-weekse cursus heb je mooie tools in handen om niet alleen tijdens het (hard)lopen, maar de hele dag door meer rust en ontspanning te ervaren. Je komt los van vaste denkpatronen en gewoonten. Met als resultaat meer energie en minder stress.

Naar buiten dus. Zet jij met Mindful Run&Walk alvast die eerste stap naar een gezonde(re) leefstijl?

Mindful RunWalk

  • mindfulness
  • ademhalingstechnieken
  • bewegen
  • in de buitenlucht
IMG 3034
IMG 3009

Ook mogelijkheden voor BEDRIJVEN. Denk aan mindful(lunch)walk of een team-uitje. Informeer naar de mogelijkheden.

Praktisch 5 weekse cursus Mindful Run of Walk

Geef jouw gezondheid en vitaliteit een boost met Vita Nova mindful RunWalk

WANNEER: Mindful Run maandagavond (19.00-20.30 u) op 26 AUG. en 2, 9, 16, 23 SEPT. We starten op Papenpad 34 Wageningen.

Mindful Walk woensdagochtend (9.00 - 10.30 u) op 28 AUG. en 4, 11, 18, 25 SEPT. We starten op Papenpad 34 Wageningen.

TARIEVEN: Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 per p.p.

Na afloop is er voor de liefhebber koffie/thee

Ik ben aangesloten als Mindful Run/Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: ‘’MINDER STRESS, MEER ENERGIE en GEMAKKELIJKER LOPEN’’.