Een PuurGezond leven

PuurGezond

Puur, vers & onbewerkt

Niet alleen puur gezond eten, maar ook aandacht voor beweging, ontspanning en gedragsverandering en gedragsbehoud. Dat zijn de ingrediënten voor een gezonde leefstijl. 

Puur en vers PuurGezond eten staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes. Pure, onbewerkte producten leveren je volop voedingsstoffen, zoals vezels, vitamines en mineralen en dat zonder toevoegingen. PuurGezond eten staat voor volwaardig en gezond eten. PuurGezond eten merk je: je zit beter in je vel. En zonder moeite want je eet lekkerder dan ooit.

Lekker Pure, onbewerkte producten zitten vol smaak. Groene kruiden, rijp fruit of verse groenten: je proeft hoe lekker puur kan zijn. Een zelfgemaakte tomatensaus smaakt net even wat beter dan een tomatensaus uit een pot.

Wetenschappelijk onderbouwd Steeds meer onderzoek laat zien dat onbewerkte voeding gunstig is voor het gewicht en het risico op ziekten verlaagd. De uitgangspunten van PuurGezond zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.

Geniet! Lekker eten staat voorop. Gezellig samen eten met je gezin of met vrienden van je zelfbereide maaltijd. Eten is een van de vreugden van het leven.

PuurGezond Piramide Bij PuurGezond werk je met de PuurGezond Piramide. Hiermee zie je snel welke producten belangrijk zijn in je dagelijks eten. Dat zijn bijvoorbeeld groenten en fruit, maar ook peulvruchten, noten, granen, vis, zuivel en eieren.

PuurGezond in 8 stappen naar een gezonde(re) leefstijl

In dit coachingsprogramma volg je een 8-stappenplan van PuurGezond. Door de stap-voor-stap-aanpak gedurende acht weken pas je je eetpatroon heel geleidelijk aan. Bij iedere stap leg je de focus op een ander aspect van je voeding en leefwijze. Van tussendoortjes tot ontbijt en van ontspannen en bewegen tot avondeten. Omdat dit plan zo geleidelijk gaat, is het resultaat ook echt blijvend. Je winst: meer energie, meer plezier in eten en minder gewicht!

Een speciale 'voorjaarsactie' loopt tot en met vrijdag 29 april. Je betaalt dan € 200,- (i.p.v. € 280,-). Voor dat bedrag krijg je 8 wekelijkse consulten van 30 minuten en werk je stap voor stap naar een gezond gewicht. Ook ontvang je stappenkaarten en inzichtskaarten. De eerste 5 aanmeldingen krijgen als extraatje een PuurGzond maandmenu vol lekkere gemakkelijk te maken gezonde recepten.

Wil je je aanmelden voor dit programma? Dan kan dat hieronder.