Vita Nova samen buiten actief

Buiten bewegen in Wageningen

Bewegen brengt vaak meer in beweging. Als je meer gaat bewegen, slaap je beter, voel je je meer ontspannen, verbetert je humeur. Of krijg je meer energie en motivatie om bijvoorbeeld een gezonde maaltijd te bereiden.

Met Vita Nova samen buiten actief hoop ik jou in beweging te krijgen.

START
samen buiten actief

januari '24

Vita Nova samen buiten actief staat voor
’ontspannen en genietend buiten sporten’

Je bent al vaak met goede moed begonnen, maar helaas… Je hield het nooit vol. De drempel om te gaan sporten, ervaar je als (te) hoog. Het volhouden lukt niet. Hoe pak je dit nu aan?

Door wekelijks mee te doen met Vita Nova samen buiten actief zet jij alvast die eerste stap naar een gezonde leefstijl. Ik haal die net te hoge drempel om te gaan sporten bij je weg. Ik help je om je conditie te verbeteren en om de balans tussen inspanning en ontspanning terug te vinden. Met als resultaat ontspannen en genietend sporten op jouw niveau!

IMG 6902

Vita Nova samen buiten actief

Vita Nova leefstijlcoaching organiseert op de woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur Vita Nova Fit (minimaal 4 en maximaal 8 personen). Wandelen in combinatie met oefeningen voor kracht, coördinatie, conditie en balans.

In beweging komen is de juiste start voor verandering! Ga je mee?

Wat kun je verwachten?

Plezier staat bij Vita Nova samen buiten actief voorop. Niks moet. Het sporten doen we in de buitenlucht, in de natuur. In een kleine groep krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding en werk je aan je conditie. Op een manier die bij jou past: laagdrempelig, flexibel en met plezier! Niet te moeilijk en niet te zwaar. Maar wel met de uitdaging die jij zoekt, binnen de grenzen van jouw kunnen. Je werkt aan de opbouw van je conditie, je spierkracht en je lenigheid. Vita Nova samen buiten actief biedt een combinatie van diverse beweegvormen. De intensiteit kan variëren. Kortom een veelzijdige training met oefeningen uit de yoga, mindfulness, Pilates, krachttraining en looptraining. Gebruikmakend van o.a. de materialen die buiten voorhanden zijn. Sporten op je eigen niveau staat hierbij voorop. Na afloop is er thee/koffie voor de liefhebber. Er is aandacht voor lichaam én geest. Naar buiten dus!

Wil je ook ervaren hoe het is om te bewegen voor je plezier? Vraag hieronder de gratis proefles aan en geef je gezondheid en vitaliteit een boost met Vita Nova samen buiten actief

Wanneer: Woensdagochtend (START BEGIN JANUARI 2024) van 9.00 - 10.00 uur. Exacte startdatum volgt. We starten op Papenpad 34 Wageningen. Inloop na de eerste keer kan altijd. Voordat je start vindt een korte, telefonische intake plaats.

Tarieven:

  • Proefles samen buiten actief - gratis
  • Losse les samen buiten actief - € 9,-
  • Samen buiten actief (10 lessenkaart, 5 maanden geldig) - € 80,-
  • Samen buiten actief maandabonnement - € 30,- (1 les per week)
  • Gereduceerd maandabonnement CooL-deelnememers - € 21,- (1 les per week)

Na afloop is er voor de liefhebber koffie/thee

Aanmelden: Bel naar (06) 136 835 74 of stuur een mailtje (heidikuin@vitanovaleefstijlcoaching.nl)