Vita Nova Fit!

Bewegen brengt vaak meer in beweging. Als je meer gaat bewegen, slaap je beter, voel je je meer ontspannen, verbetert je humeur. Of krijg je meer energie en motivatie om bijvoorbeeld een gezonde maaltijd te bereiden.

Met Vita Nova Fit! hoop ik jou in beweging te krijgen!

Vita Nova Fit! staat voor ’ontspannen en genietend sporten’

Je bent al vaak met goede moed begonnen, maar helaas… Je hield het nooit vol. De drempel om te gaan sporten, ervaar je als (te) hoog. Het volhouden lukt niet. Hoe pak je dit nu aan?

Door wekelijks mee te doen met Vita Nova Fit zet jij alvast die eerste stap naar een gezonde leefstijl. Ik haal die net te hoge drempel om te gaan sporten bij je weg. Ik help je om je conditie te verbeteren en om de balans tussen inspanning en ontspanning terug te vinden. Met als resultaat ontspannen en genietend sporten op jouw niveau!

Vita Nova Fit!

Vita Nova leefstijlcoaching organiseert op de woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur Vita Nova Fit!

In beweging komen is de juiste start voor verandering! Ga je mee?

Wat kun je verwachten?

Plezier staat bij Vita Nova Fit! voorop. Niks moet. Het sporten doen we in de buitenlucht, in de natuur. Samen met een kleine groep vrouwen krijg je persoonlijke begeleiding en werk je aan je conditie. Op een manier die bij jou past: laagdrempelig, flexibel en met plezier! Niet te moeilijk en niet te zwaar. Maar wel met de uitdaging die jij zoekt, binnen de grenzen van jouw kunnen. Je werkt aan de opbouw van je conditie, je spierkracht en je lenigheid. Vita Nova Fit! biedt een combinatie van diverse beweegvormen. De intensiteit kan variëren. Kortom een veelzijdige training met oefeningen uit de yoga, Pilatus, krachttraining en looptraining. Gebruikmakend van o.a. de materialen die buiten voorhanden zijn. Sporten op je eigen niveau staat hierbij voorop. De training sluiten we af met een ademhalingsoefening of ontspannings-/mindfulness-oefening. Na afloop is er thee voor de liefhebber. Er is aandacht voor lichaam én geest. Naar buiten dus!

Wil je ook ervaren hoe het is om te bewegen voor je plezier? Geef je gezondheid en vitaliteit een boost met Vita Nova Fit! Kom een gratis proefles volgen.

Wanneer: Woensdagochtend van 9.00 - 10.00 uur. We starten op Papenpad 34 Wageningen. Inloop na de eerste keer kan altijd. Voordat je start vindt een intake plaats.

Tarieven:

  • Proefles Vita Nova Fit! - gratis
  • Vita Nova Fit! (losse les) - € 7,50
  • Vita Nova Fit! (10 lessenkaart, 3 maanden geldig) - € 67,50
  • Vita Nova Fit! maandabonnement - € 27,50

Na afloop is er voor de liefhebber koffie/thee

Aanmelden: Bel naar 06 - 136 835 74 of stuur een mailtje (heidikuin@vitanovaleefstijlcoaching.nl)