Vita Nova Fit!

In beweging komen is altijd de juiste start voor verandering

Wandelen is meer dan stappen zetten en fysiek in beweging komen. Wandelen is goed voor je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen. En niet te vergeten, zelfs je humeur wordt er beter van. Door te wandelen kom je automatisch in de stemming om 'stappen te zetten', 'door te gaan' en 'verder te komen'. Je blik wordt letterlijk en figuurlijk ruimer en is gericht op wat voor je ligt. Door mee te doen met de wekelijkse WandelTraining+ zet jij alvast die eerste stap naar een gezonde leefstijl. Naar buiten dus!

WandelTraining+

Vita Nova leefstijlcoaching organiseert op de woensdagochtend van 9.15 tot 10.15 uur Vita Nova Fit!

WandelTraining+ is wandelen onder begeleiding van mij of fysiotherapeute Corinne Lamers of leefstijlcoach Petra de Gooijer. Onderweg doen we oefeningen (kracht, balans of coördinatie) en geven we informatie over looppatroon, houding, opbouwen loopafstand, heuvelloop,... Maar ook over voeding, ontspanning, slaap en omgaan met stress. Iedereen is actief op zijn/haar niveau. Als groep kunnen we elkaar stimuleren. Bewegen staat voorop, plezier nemen we mee.

Geef je gezondheid en vitaliteit een boost! Kom de eerste keer vrijblijvend meewandelen.

Wanneer: Donderdag 11 juni van 10.00 - 11.00 uur. We starten op Quadenoord 6 in Renkum. Inloop na de eerste keer kan altijd.

Prijs: € 25,- per maand of € 67,50 per kwartaal., inclusief koffie/thee.

Aanmelden: Bel naar 06 - 136 835 74 of stuur een mailtje (heidikuin@vitanovaleefstijlcoaching.nl)