Even voorstellen

Achter Vita Nova leefstijlcoaching sta ik, Heidi Kuin. Voeding, beweging, & gezondheid lopen als een rode draad door mijn leven. Dat begon al met mijn studie Voeding aan de Wageningen Universiteit. Daarna als voorlichtingskundige bij een arbo-dienst waar ik mij bezig hield met voorlichtingsprogramma’s op het gebied van arbeid en gezondheid.

De laatste jaren bepaalde storytelling mijn werkagenda. Schrijvend verhalen ‘vertellen’ over (gezonde) voeding. Prima te combineren met de opvoeding van onze vier kids. Dit resulteerde in o.a. eigen werken als het Kookverhalenboek ‘Van boer tot bord - Wageningen en omstreken in verhalen en recepten’ en het boek ‘Streekhelden met smaak - over ambachtelijke bakkers en hun streekproducten’. Super leuk om te doen!

Maar ik wilde meer dan alleen mooie verhalen toevertrouwen aan het papier. Het prachtig specialisme voeding, beweging en gezondheid heeft zoveel meer te bieden. Ik wilde mensen écht in beweging krijgen als het gaat om hun eigen gezond gedrag. Ik maakte een keuze die bij mij paste, wat mijn hart sneller deed kloppen en waar ik energie van kreeg. Met een enorme drive maakte ik deze keuze waar: het volgen van de opleiding tot leefstijlcoach. 

Door deze interesse in leefstijl en gezondheid is het mijn passie geworden anderen te laten ervaren wat je zelf kunt doen om je energiek en fit te voelen. Dat doe ik door mij enthousiast en open op te stellen. Tijdens het coachen ervaar je mijn betrokkenheid door mijn oprechte interesse en persoonlijke aandacht. Graag breng ik je in ‘beweging’ met een focus op wat jou echt drijft om in actie te komen voor een gezonde leefstijl. 

Zelf ervaar ik wat een gezonde leefstijl met je kan doen. In balans zijn, je vitaal voelen. Maar ook ik merk dat dit - door welke omstandigheden dan ook - soms een flinke uitdaging kan zijn. 

Waarden die voor mij belangrijk zijn, als openheid, authentiek, vertrouwen en geduld, zijn terug te vinden in mijn werk. Natuurlijk ontbreekt daarbij niet de nodige kennis van zaken. Daar staat Vita Nova leefstijlcoaching voor!

Zet jij je eerste stap richting een gezonde leefstijl samen met mij?